Selasa, 28 Jun 2011

40 hadith with pictures...

Just wanna share.. a few hadith with pictures...

that i got from this website..

http://40cartoon40hadith.wordpress.com/2008/10/19/40-hadith-english-and-picture/

hope we can apply them in our daily live...

InsyaAllah...

Muhammads path

the Qur’an

Muslim

paradise

Hellfire

Jungement

Small Deeds

Good Deeds

Jungement Day

Best One

Mistake

Family

Best Food

Purity

Heart

Narrating

Speculations

Hand Tongue

Good Advise

Merciful

Neighbour

Respect

Similing

Similing Face

Dont Wish

Good Word

Giving Hand

Unlawful

One Part

Mirror

Balance

Greeting

Fellow

Muslim Shield

Divine Light

salat

Ascension

Patience Dua

Dua

1 ulasan:

  1. Very Nice...nok lebih lagi, tambah muslim kartunis wat...

    BalasPadam

Sedikit Bebelan....

Bismillah...
Assalamualaikum...
Selamat Datang ke Dunia Ilusiku.. 'Warkah Ilusi'...

Apa khabar semua??
Aku buat blog nie mmg utk korang bace...
Jadi kalau korang nak bace...
Bace je la... Hahahaha....

Sorry sebab lama tak update...
Yang rindu kat aku tu...
Aku pun rindu korang.... Hahaha...

Lastly....
Kalau ade yang korang rase berguna dlm blog nie....
Gunalah.... dan sebarkanlah.....
Aku nie insan biase.... yang byk (giler) dosa.....
Aku tak layak jd pendakwah macam kawan2 aku....
Nie je yang aku mampu.....
dan kalau aku ade salah.... komen je....
xdelah aku nak p sepak korang plak kan.....
Nak amik ape2....
cakap kat aku dulu....
sbb takut aku plak ada masalah nanti....
Sume bnda dlm nie adalah hak milik keRAJAan 'warkah ilusi'...

SElaMat BerIlUsi......
dalam 'warkah ilusi'....
moga2 dr diskusi....
mendpat konklusi.....
jdkan ia sbg inspirasi....
d dunia dan ukhrawi....


~= cciiikkuuuu ccaaaak =~ huhuhu....

next please........

Related Posts with Thumbnails